yamahaxse820x350liggend

De enige punten

formule 1 brundle zakspeed 1987 monzaIn mei 1987 scoort Martin Brundle de eerste twee WK-punten voor Zakspeed. Het zullen de enige punten zijn die het Duitse team in de Formule 1 scoort.

Röhrl in rallycross Audi S1

Audi Rohrl S1

In RTL GP Magazine vertelde rallykoning Walter Röhrl ooit over zijn run met de waanzinnige Audi S1 EKS. Bekijk hier de video van die onvergetelijke dag.

Verkeerde keuzes

Formule 1 South McLaren 2

Hij was "hot" en de topteams wilden hem graag hebben. Maar Stephen South maakte de verkeerde keuzes.

Een unieke bolide

erik mbm

In 1990 bestaat het F1 startveld uit zo'n 35 auto's. Twee daarvan zijn eigendom van een eigenzinnige Zwitser, Peter Monteverdi.

Een legendarische film

Gulf Porsche

Pure raceromantiek. Haal je hart op aan een fantastische kleurenfilm over de iconische Gulf Porsches in het WK sportwagens van 1970. Bekijk hier de video!

Zandvoort anno 1975

Zandvoort 1975

Uniek: filmbeelden in kleur van de eerste historische races op Zandvoort in 1975 geleden, met Paul Schouwenburgs Ferrari Monza als winnaar. Bekijk hier de video.

400 kilometer per uur

erik wmschuin

In de schaduw van de strijd tussen Porsche en Jaguar met Jan Lammers in een hoofdrol speelt een klein Frans team tijdens de 24 Uur van Le Mans in 1988 een belangrijke bijrol met een uniek snelheidsrecord.

KN2

Neem een abonnement.

RTL GP Magazine wil je nooit missen en voor altijd bewaren. Neem nu een abonnement en je ontvangt niet alleen zes keer per jaar het beste Nederlandstalige racemagazine, maar ook (gratis) een mooi welkomstgeschenk.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp magazinesedit

Bezoek onze web store.

Retro racing T-shirts, prachtige posters, de beste racefilms op DVD, het unieke boek ‘Grand Prix Zandvoort’ of eerder verschenen RTL GP Magazines - je kunt het allemaal bestellen en thuis laten bezorgen in onze web store.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp store