20190409RTLGPGassanTAGHeuerMVHeuer011270x250

Zandvoort anno 1975

Zandvoort 1975

Uniek: filmbeelden in kleur van de eerste historische races op Zandvoort in 1975 geleden, met Paul Schouwenburgs Ferrari Monza als winnaar. Bekijk hier de video.

400 kilometer per uur

erik wmschuin

In de schaduw van de strijd tussen Porsche en Jaguar met Jan Lammers in een hoofdrol speelt een klein Frans team tijdens de 24 Uur van Le Mans in 1988 een belangrijke bijrol met een uniek snelheidsrecord.

Ickx over Zandvoort

jacky1

Jacky Ickx schittert in de documentairefilm die hoort bij het boek Grand Prix Zandvoort. Bekijk één van de bonusclips van deze bestseller over de historie van de Grote Prijs van Nederland.

Zonder overwinning

erik jarierDN5

Jean-Pierre Jarier verraste in januari 1975 tweemaal met een pole position, maar een overwinning was hem niet gegund. Terug naar toen.

De grote ommekeer

jan2

Wist je dat Jan Lammers ook met IndyCars heeft geracet? In RTL GP Magazine vertelde hij hoe zijn leven in die jaren een beslissende wending nam.

Een unieke bolide

erik mbm

In 1990 bestaat het F1 startveld uit zo'n 35 auto's. Twee daarvan zijn eigendom van een eigenzinnige Zwitser, Peter Monteverdi.

Spookauto's

honda1

Maak kennis met de F1-auto's die Honda bouwde, testte, maar nooit aan de start bracht.

KN2

Neem een abonnement.

RTL GP Magazine wil je nooit missen en voor altijd bewaren. Neem nu een abonnement en je ontvangt niet alleen zes keer per jaar het beste Nederlandstalige racemagazine, maar ook (gratis) een mooi welkomstgeschenk.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp magazinesedit

Bezoek onze web store.

Retro racing T-shirts, prachtige posters, de beste racefilms op DVD, het unieke boek ‘Grand Prix Zandvoort’ of eerder verschenen RTL GP Magazines - je kunt het allemaal bestellen en thuis laten bezorgen in onze web store.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp store