20190409RTLGPGassanTAGHeuerMVHeuer011270x250

Terug naar Monaco

monaco

Raceromantiek: Monte Carlo een halve eeuw geleden. Geniet van unieke kleurenfoto's gemaakt voor en tijdens de Grand Prix van Monaco van 1965.

De spookraces van Boy Hayje

boy1

Riverside 6 Hours,1983. De dubbeldikke IMSA BMW 320 van Hayje/Moreno op weg naar de derde plaats in de GTU-klasse. Wie weet nog dat de Nederlander Boy Hayje lang na zijn laatste Grand Prix in Amerika racete? Laat staan dat hij met deze BMW in het voorjaar van datzelfde jaar op Laguna Seca de Monterey Triple Crown won?

Allez les Bleus

erik ligierJS5

Tijdens onze zoektochten naar mooie, spannende en bijzondere momenten, stuitten we op dit blije, Franse familieportret.

Thuis bij Giacomo Agostini

ago1

Interviews geven doet hij nooit thuis, foto's maken is er verboden. Voor ons maakte Giacomo een uitzondering - voor één keer opende hij de deur van zijn huis. En zelfs van zijn dromen.

Gian Carlo Minardi op Zandvoort

minardi

In 2015 was Gian Carlo Minardi te gast op het circuit van Zandvoort waar hij tot zijn verbazing oog in oog kwam te staan met een unieke collectie Minardi F1-auto's. Bekijk hier de film van deze bijzondere reünie.

Terug naar de set

Op de filmset van Le Mans 9

Geniet van een serie unieke foto's gemaakt tijdens de opnamen van Steve McQueens legendarisch geworden speelfilm over de 24 Uren van Le Mans.

Een tweede leven

gt4

Beleef het mee met RTL GP Magazine: de wederomstanding van een zeldzame, tikkeltje obscure Ferrari. Een lang vergeten klassieker krijgt een tweede leven.

KN2

Neem een abonnement.

RTL GP Magazine wil je nooit missen en voor altijd bewaren. Neem nu een abonnement en je ontvangt niet alleen zes keer per jaar het beste Nederlandstalige racemagazine, maar ook (gratis) een mooi welkomstgeschenk.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp magazinesedit

Bezoek onze web store.

Retro racing T-shirts, prachtige posters, de beste racefilms op DVD, het unieke boek ‘Grand Prix Zandvoort’ of eerder verschenen RTL GP Magazines - je kunt het allemaal bestellen en thuis laten bezorgen in onze web store.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp store