yamahaxse820x350liggend

Williams FW13B te koop

fw13b 01

De handel in oude raceauto's is levendig en die houden wij graag in de gaten. En dus stuiten we af en toe op een bijzonder exemplaar zoals deze Williams FW13B.

Het gaat om de auto met chassisnummer 08 die nu rechtstreeks door Williams Heritage wordt aangeboden. In deze auto won de Belg Thierry Boutsen in augustus 1990 op de Hungaroring de Grand Prix van Hongarije (onderste foto). De wagen is volledig gerestaureerd en voorzien van de krachtige drieënhalve liter Renault RS2 V10-motor. Voor wie geïnteresseerd is: de prijs is op aanvraag bij Cars International.

Dat deze FW13B-08 rijklaar is bewees Felipe Massa eerder dit jaar tijdens het Festival of Speed op Goodwood (zie onderaan voor de video).

fw13b 07

fw13b 08

fw13b 02 

fw13b 09

fw13b 06

 

KN2

Neem een abonnement.

RTL GP Magazine wil je nooit missen en voor altijd bewaren. Neem nu een abonnement en je ontvangt niet alleen zes keer per jaar het beste Nederlandstalige racemagazine, maar ook (gratis) een mooi welkomstgeschenk.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp magazinesedit

Bezoek onze web store.

Retro racing T-shirts, prachtige posters, de beste racefilms op DVD, het unieke boek ‘Grand Prix Zandvoort’ of eerder verschenen RTL GP Magazines - je kunt het allemaal bestellen en thuis laten bezorgen in onze web store.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp store