20190409RTLGPGassanTAGHeuerMVHeuer011270x250

De unieke Rebaque HR100

rebaque f1 hr100 hector

In RTL GP Magazine besteden we in de serie Formule Eenmalig aandacht aan unieke F1-auto's. Bijzonder omdat er slechts één exemplaar van is gemaakt.

In editie 2013 nummer 5 was de Rebaque HR100 aan de beurt, de enige Mexicaanse Formule 1-bolide die ooit is gebouwd. Initiatiefnemer voor de auto was Héctor Alonso Rebaque senior, een gefortuneerd zakenman die de F1-ambities van zijn zoon Héctor junior bekostigde.

De HR100 werd geen succes, reed slechts één Grand Prix. Maar de wagen was wel prachtig om te zien.

rebaque f1 hr100

In de aanloop naar de op de F1-kalender teruggekeerde Grand Prix van Mexico toont Héctor junior de bijzondere auto en vertelt erover. Mooie beelden van een eenmalige auto.

rebaque f1 hr100 display 

KN2

Neem een abonnement.

RTL GP Magazine wil je nooit missen en voor altijd bewaren. Neem nu een abonnement en je ontvangt niet alleen zes keer per jaar het beste Nederlandstalige racemagazine, maar ook (gratis) een mooi welkomstgeschenk.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp magazinesedit

Bezoek onze web store.

Retro racing T-shirts, prachtige posters, de beste racefilms op DVD, het unieke boek ‘Grand Prix Zandvoort’ of eerder verschenen RTL GP Magazines - je kunt het allemaal bestellen en thuis laten bezorgen in onze web store.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp store