20190409RTLGPGassanTAGHeuerMVHeuer011270x250

Een tweede leven

gt4

Beleef het mee met RTL GP Magazine: de wederomstanding van een zeldzame, tikkeltje obscure Ferrari. Een lang vergeten klassieker krijgt een tweede leven.

Het is de enige door Bertone ontworpen productie-Ferrari. En de eerste in de inmiddels legendarische reeks V8-Ferrari's. In 208-specificatie was - en is - die motor bovendien 's werelds kleinste V8 ooit gebouwd.

Supercars uit de Seventies worden steeds gewilder en de populariteit van nog onder leiding van Enzo gebouwde Ferrari's - en dan vooral die met motoren met carburateurs - stijgt dan ook gestaag. Ook de bijna vergeten, ruim 40 jaar ondergewaardeerde 208 GT4 krijgt daarmee eindelijk zijn kans te schitteren.

RTL GP Magazine gaat één van deze zeldzame Ferrari's tot leven brengen. Volg in het magazine het levensverhaal en de wederopstanding van deze markante, zo lang miskende sportwagen. Wordt vervolgd!

 

KN2

Neem een abonnement.

RTL GP Magazine wil je nooit missen en voor altijd bewaren. Neem nu een abonnement en je ontvangt niet alleen zes keer per jaar het beste Nederlandstalige racemagazine, maar ook (gratis) een mooi welkomstgeschenk.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp magazinesedit

Bezoek onze web store.

Retro racing T-shirts, prachtige posters, de beste racefilms op DVD, het unieke boek ‘Grand Prix Zandvoort’ of eerder verschenen RTL GP Magazines - je kunt het allemaal bestellen en thuis laten bezorgen in onze web store.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp store