20190409RTLGPGassanTAGHeuerMVHeuer011270x250

Terug naar de set

Op de filmset van Le Mans 9

Geniet van een serie unieke foto's gemaakt tijdens de opnamen van Steve McQueens legendarisch geworden speelfilm over de 24 Uren van Le Mans.

Ex-coureur Michael Keyser levert regelmatig mooie bijdragen aan RTL GP Magazine en maakt prachtige boeken over de autosport. Zijn meesterwerk over het maken van de film 'Le Mans' is al jaren een bestseller. Wij mogen je een paar snap shots laten zien gemaakt op de set van deze Hollywood-klassieker. Met onder andere Vic Elford, Jo Siffert en Masten Gregory als figuranten, Steves 908/2, de crashes van op afstand bestuurde Lola's met Ferrari 512 S- en Porsche 917-body en Rob Slotemaker als piloot van de GT40 camera-auto.

Koop hier de remastered versie van 'Le Mans' op DVD!

 

KN2

Neem een abonnement.

RTL GP Magazine wil je nooit missen en voor altijd bewaren. Neem nu een abonnement en je ontvangt niet alleen zes keer per jaar het beste Nederlandstalige racemagazine, maar ook (gratis) een mooi welkomstgeschenk.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp magazinesedit

Bezoek onze web store.

Retro racing T-shirts, prachtige posters, de beste racefilms op DVD, het unieke boek ‘Grand Prix Zandvoort’ of eerder verschenen RTL GP Magazines - je kunt het allemaal bestellen en thuis laten bezorgen in onze web store.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp store