20190409RTLGPGassanTAGHeuerMVHeuer011270x250

Terug naar Monaco

monaco

Raceromantiek: Monte Carlo een halve eeuw geleden. Geniet van unieke kleurenfoto's gemaakt voor en tijdens de Grand Prix van Monaco van 1965.

Uit de archieven van Ford: sfeervolle souvenirs uit Monte Carlo een halve eeuw geleden. Met onder andere de BRM's van winnaar Graham Hill (3) en Jackie Stewart (4), de Ferrari's van John Surtees (18) en Lorenzo Bandini (17), de gecrashte Lotus-BRM van Richard Attwood (15), de Honda's van Richie Ginther (20) en Ronnie Bucknam, en Frank Gardners Brabham-BRM.

In het bijprogramma: Rob Slotemaker in de oranje Alexis Formule 3 met DAF Variomatic (84), Juan Manuel Fangio demonstreert zijn oude Maserati 250 F en Mercedes W196 en Stirling Moss zijn oude Rob Walker Lotus, Bob Bondurant in Ken Tyrrells Formule 3 Cooper (56),

KN2

Neem een abonnement.

RTL GP Magazine wil je nooit missen en voor altijd bewaren. Neem nu een abonnement en je ontvangt niet alleen zes keer per jaar het beste Nederlandstalige racemagazine, maar ook (gratis) een mooi welkomstgeschenk.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp magazinesedit

Bezoek onze web store.

Retro racing T-shirts, prachtige posters, de beste racefilms op DVD, het unieke boek ‘Grand Prix Zandvoort’ of eerder verschenen RTL GP Magazines - je kunt het allemaal bestellen en thuis laten bezorgen in onze web store.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp store