20190409RTLGPGassanTAGHeuerMVHeuer011270x250

Le Mans 1970 in kleur

lm1970

Nu te zien op ons youtube-kanaal: een zeldzame kleurenfilm gemaakt tijdens de 24 Uren van Le Mans van 1970, het jaar dat de Porsche 917 voor het eerst zegevierde op het Circuit de la Sarthe.

Senna's IndyCar avontuur

erik sennapenske

Het is alweer ruim 20 jaar geleden dat Ayrton Senna een IndyCar van Roger Penske testte om zijn contractonderhandelingen met McLaren eens flink onder druk te zetten. Arie Luyendijk was erbij.

Raceromantiek: Österreichring 1969

zw1

In de zomer van 1969 won de baanbrekende maar aanvankelijk amper op de baan te houden Porsche 917 voor het eerst een race: de Grosser Preis von Österreich, oftewel de 1000 KM-race op het bloedsnelle Zeltweg, de finale van het Wereldkampioenschap voor Merken. Geniet van 20 heerlijke foto’s van die memorabele dag.

In het spoor van Elio

Lotus17

In de zomer van 2007 kregen we de kans om met een wel heel bijzondere Formule 1-auto te rijden: de Lotusdie een kwart eeuw eerder de Grand Prix van Oostenrijk had gewonnen, Colin Chapmans laatste overwinning. Geniet van een paar fraaie foto's die destijds het magazine niet haalden.

KN2

Neem een abonnement.

RTL GP Magazine wil je nooit missen en voor altijd bewaren. Neem nu een abonnement en je ontvangt niet alleen zes keer per jaar het beste Nederlandstalige racemagazine, maar ook (gratis) een mooi welkomstgeschenk.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp magazinesedit

Bezoek onze web store.

Retro racing T-shirts, prachtige posters, de beste racefilms op DVD, het unieke boek ‘Grand Prix Zandvoort’ of eerder verschenen RTL GP Magazines - je kunt het allemaal bestellen en thuis laten bezorgen in onze web store.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp store