20190409RTLGPGassanTAGHeuerMVHeuer011270x250

De pijn van Patrick Tambay

formule 1 tambay ferrari

De Formule 1 beleeft in 1982 een rampzalig jaar. Zware ongelukken - waarvan twee met fatale afloop - zorgen voor een zwarte rand om een spannend seizoen.

Politie in de pits

Formule 1 schandaal 1976 2

In de Formule 1 is altijd al eens eerder gebeurd. Advocaten in de paddock, politie in de pits? Het is niets nieuws. Neem dit schandaal op de Nürburging.

De enige punten

formule 1 brundle zakspeed 1987 monzaIn mei 1987 scoort Martin Brundle de eerste twee WK-punten voor Zakspeed. Het zullen de enige punten zijn die het Duitse team in de Formule 1 scoort.

Röhrl in rallycross Audi S1

Audi Rohrl S1

In RTL GP Magazine vertelde rallykoning Walter Röhrl ooit over zijn run met de waanzinnige Audi S1 EKS. Bekijk hier de video van die onvergetelijke dag.

Verkeerde keuzes

Formule 1 South McLaren 2

Hij was "hot" en de topteams wilden hem graag hebben. Maar Stephen South maakte de verkeerde keuzes.

Een legendarische film

Gulf Porsche

Pure raceromantiek. Haal je hart op aan een fantastische kleurenfilm over de iconische Gulf Porsches in het WK sportwagens van 1970. Bekijk hier de video!

KN2

Neem een abonnement.

RTL GP Magazine wil je nooit missen en voor altijd bewaren. Neem nu een abonnement en je ontvangt niet alleen zes keer per jaar het beste Nederlandstalige racemagazine, maar ook (gratis) een mooi welkomstgeschenk.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp magazinesedit

Bezoek onze web store.

Retro racing T-shirts, prachtige posters, de beste racefilms op DVD, het unieke boek ‘Grand Prix Zandvoort’ of eerder verschenen RTL GP Magazines - je kunt het allemaal bestellen en thuis laten bezorgen in onze web store.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp store