yamahaxse820x350liggend

Ickx over Zandvoort

jacky1

Jacky Ickx schittert in de documentairefilm die hoort bij het boek Grand Prix Zandvoort. Bekijk één van de bonusclips van deze bestseller over de historie van de Grote Prijs van Nederland.

Zonder overwinning

erik jarierDN5

Jean-Pierre Jarier verraste in januari 1975 tweemaal met een pole position, maar een overwinning was hem niet gegund. Terug naar toen.

De grote ommekeer

jan2

Wist je dat Jan Lammers ook met IndyCars heeft geracet? In RTL GP Magazine vertelde hij hoe zijn leven in die jaren een beslissende wending nam.

De bom uit Beieren

bmwm11

Het grote genieten: kleurenfilm van de eerste tests van de BMW M1 Procar en de race in Monte Carlo in 1979. Een ware must see!

Spookauto's

honda1

Maak kennis met de F1-auto's die Honda bouwde, testte, maar nooit aan de start bracht.

Hezemans herinnert

toine

De recht voor z'n raap columns van Toine Hezemans in RTL GP Magazine zijn alom geliefd. Zo haalde hij eens herinneringen op aan Carlo Abarth.

Een unieke Nieuwjaarsrace

1968 clark zw

Eén keer werd er een Formule 1 Grand Prix op Nieuwsjaarsdag verreden. We blikken terug op wat achteraf bezien een bijzondere race werd.

KN2

Neem een abonnement.

RTL GP Magazine wil je nooit missen en voor altijd bewaren. Neem nu een abonnement en je ontvangt niet alleen zes keer per jaar het beste Nederlandstalige racemagazine, maar ook (gratis) een mooi welkomstgeschenk.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp magazinesedit

Bezoek onze web store.

Retro racing T-shirts, prachtige posters, de beste racefilms op DVD, het unieke boek ‘Grand Prix Zandvoort’ of eerder verschenen RTL GP Magazines - je kunt het allemaal bestellen en thuis laten bezorgen in onze web store.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp store