rtl gp banner 5

De Yellow Submarine

 indy500 rutherford 1980 presentationOver de schoonheid van een raceauto kan oneindig gediscussieerd worden. Maar over de Chaparral 2K zijn de meeste liefhebbers het wel eens.

Die goede, oude sound

Depailler onboard Long beach

Veel liefhebbers zouden het liefst zien dat er in de Formule 1 weer met atmosferische motoren wordt gereden. Als je deze video ziet, snap je waarom.

Wie was de oudste?

formule 1 etancelin 1948

Max Verstappen schreef geschiedenis als de jongste coureur ooit die punten scoorde in de Formule 1. En dat werpt meteen de vraag op wie de oudste puntenscorer was.

Waanzin in Montjuïc Park

formule 1 montjuic 1975 stommelen pace

Het is inmiddels al een eeuwigheid geleden, maar de wonden van de schandalige Grand Prix van Spanje in 1975 op Montjuïc Park lijken nog altijd vers.

5WidehomeRolex

Neem een abonnement.

RTL GP Magazine wil je nooit missen en voor altijd bewaren. Neem nu een abonnement en je ontvangt niet alleen zes keer per jaar het beste Nederlandstalige racemagazine, maar ook (gratis) een mooi welkomstgeschenk.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp magazinesedit

Bezoek onze web store.

Retro racing T-shirts, prachtige posters, de beste racefilms op DVD, het unieke boek ‘Grand Prix Zandvoort’ of eerder verschenen RTL GP Magazines - je kunt het allemaal bestellen en thuis laten bezorgen in onze web store.

Klik hier voor meer informatie.

rtlgp store